dinsdag 5 juli 2016

opgeruimd staat netjes!

Afgelopen zaterdag 2 juli.... terwijl boven de Zuidwijken de wolken zich samenpakken, raapt een groep vrijwilligers weer het zwerfvuil van de grond! We starten met een kop koffie met iets lekkers erbij, gesponsored door Albert Heijn de Brink ;-)


Deze twee medewerksters van Albert Heijn de Brink zijn altijd van de partij! Zij verzorgden deze keer een net stuk wijk in een ruime straal rond de Brink! 


Wat leuk om deze kinderen tegen te komen. Ze vertellen dat ze regelmatig, samen met hun moeder, hun speelveld opruimen. Dat is helemaal super! En natuurlijk mogen ze ook de prikstokken even uitproberen ;-)


Als gezin kun je allerlei dingen doen in het weekend. Deze broers mochten kiezen tussen een wandeling maken of de wijk zwerfvuilvrij maken. De keuze viel op het laatste en ja... zwerfvuilrapen is eigenlijk ook gewoon heel leuk om te doen ;-)


  

En dan zie je hier een aantal stille getuigen van het harde werken. Op meerdere plaatsen langs de Harenbergweg kom je op zo'n zaterdagochtend volle zwerfvuilzakken tegen. Een medewerker van de gemeente laadt ze aan het eind van de ochtend op zijn wagen. Een mooie samenwerking zo!

Lijkt het je leuk om eens mee te helpen tijdens een raapochtend? Dat kan! Je bent van harte welkom. De volgende raapactie staat gepland op zaterdag 1 oktober, startpunt buurtcentrum de Uitwijk, starttijd; 10 uur!

opgeruimd staat netjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten